Yritys

Serveco tarjoaa asiakkailleen monipuolisia siivous- ja toimitilapalveluja. Erityispalveluina tuotamme elintarvikehygieniapalveluja elintarviketeollisuudelle sekä päivittäishuoltopalveluja liikennöintiyrityksille.

Serveco Oy on vuonna 2007 perustettu kiinteistö- ja toimitilapalveluja yrityksille ja julkishallinnolle tuottava yritys, joka lupaa asiakkaalleen 100 % toimitusvarmuuden ja tyytyväisimmän henkilöstön. Servecon tavoitteena on olla alansa halutuin yhteistyökumppani ja työnantaja.

 • Mitäpä jos perustaisimme oman yrityksen?

  Nämä sanat lausutaan kahden elintarvikehygienia-alan ammattilaisen välisessä lounaskeskustelussa. Yrityksen perustajilla on halu tehdä asioita eri tavalla kuin muut.

 • Yritys perustetaan

  Työt ison kansainvälisen yrityksen leivissä saavat jäädä. Asiakkaita ei ole, mutta usko osaamiseen on vahva.

 • Lausutaan jäähyväiset työnantajalle

  Lausutaan jäähyväiset työnantajalle, jonka palveluksessa tuoreet yrittäjät ovat olleet yhteensä 19 vuotta työnjohto-, suunnittelu- ja yksikön johtotehtävissä. Työkokemusta on kerääntynyt kattavasti, mutta ideoita ja intoa on vielä enemmän. Työsarkaan on kuulunut mm. uuden palveluyksikön kehittäminen sen perustamisesta lähtien. Yksikkö on saanut arvioinneissa erityishuomioita monista erinomaisista toimintatavoistaan.

 • Elintarvikeala

  Yrityksen toimintaa ohjaa heti alkutaipaleelta lähtien elintarvikealan systemaattiset toimitustavat ja 100 % toimitusvarmuus. Joka päivä pitää onnistua – olipa kyseessä sitten elintarviketeollisuuden kohde tai asiakkaan toimistotilat.

 • Työnhallinta tehostuu

  Serveco Oy aloittaa käyttämään tarjoamiensa palveluiden ja liikkuvan henkilöstönsä hallinnassa reaaliaikaista, RFID-etätunnistusteknologiaan perustuvaa työnhallintajärjestelmää. RFID (Radio Frequency Identification) -järjestelmä muodostuu työntekijä- ja työkohdekohtaisista tunnisteista ja langattomista päätelaitteista sekä www-selaimen kautta käytettävästä seuranta- ja raportointijärjestelmästä. Teknologian hyödyntäminen luo tehokkuutta, tarkentaa työn seurantaa ja vapauttaa työnjohdon resursseja asiakassuhteiden hoitamiseen, henkilöstön johtamiseen sekä toiminnan kehittämiseen.

 • Serveco Oy esitellään MTV3:n Päivän työ! -ohjelmassa

  Serveco Oy esitellään MTV3:n Päivän työ! -ohjelmassa ja saa tunnustusta henkilöstöpolitiikastaan. Yritys on kahden toimintavuotensa aikana saavuttanut kestävän aseman markkinoilla ja kasvanut merkittäväksi kiinteistöpalvelujen tuottajaksi Pirkanmaalla. Sitoutuu palkkaamaan tulevana vuonna vähintään kolme uutta työntekijää.

 • Lisää tekijöitä

  Yritykseen palkataan 13 henkilöä lisää.

 • Serveco jatkaa kasvuaan

  Serveco Oy työllistää yli 80 ammattilaista ja toiminta on käynnistetty myös Turussa ja Hämeenlinnassa.