Serveco osaksi Lassila & Tikanojaa – palvelu jatkuu entiseen tapaan

Lassila & Tikanoja on ostanut Serveco Oy:n osakekannan 30.4.2021.

Kauppa ei aiheuta muutoksia Servecon nykyisille asiakkaille. Työt ja palvelut jatkuvat entiseen tapaan tuttujen tekijöiden toimesta.

Lassila & Tikanoja on kiertotaloutta toteuttava palveluyritys, joka jakaantuu kolmeen eri liiketoimintaan: kiinteistöpalveluihin, ympäristöpalveluihin ja teollisuuspalveluihin. Yhtiön liikevaihto oli 751,9 miljoonaa euroa vuonna 2020 ja se työllistää 8 100 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä.

”Meille on tärkeää, että toiminta jatkuu vakaana ja laadukkaana. Uskomme, että yhteistyö L&T:n kanssa on oikea ratkaisu, jonka avulla asiakkaamme saavat jatkossa entistäkin parempaa ja monipuolisempaa palvelua”, sanoo Servecon toimitusjohtaja ja toinen perustaja Marko Hyvärinen.

Servecon henkilöstö jatkaa vanhoina työntekijöinä. Myös yrityksen perustajat Marko Hyvärinen ja Tomi Rajaluoma jatkavat kaupan toteuttamisen jälkeen Lassila & Tikanojan palveluksessa.

”Olemme todella iloisia saadessamme Servecon vahvan osaamisen osaksi omaa siivouspalvelutoimintaamme. Kauppa on linjassa strategiamme kanssa ja edistää liiketoiminnallisia tavoitteitamme kannattavan kasvun varmistamisessa”, kertoo L&T:n siivouspalvelujen liiketoimintajohtaja Antti Niitynpää.

Kauppa takaa entistä laajemmat palvelut ja vahvemman osaamisen sekä Servecon että L&T:n asiakkaille.

”Serveco on hyvin hoidettu yritys, jolla on vankka osaaminen ja hyvät toimintamallit, joita lähdemme jalostamaan eteenpäin yhteistyössä Servecon henkilöstön kanssa.”, Niitynpää sanoo.

Linkki: Lue lisää Lassila & Tikanojasta

Lisätietoja:

Marko Hyvärinen
toimitusjohtaja
Serveco Oy
040 507 8631
marko.hyvarinen@serveco.fi

Antti Niitynpää
siivous- ja tukipalvelujen liiketoimintajohtaja
Lassila & Tikanoja
0400 231 167
antti.niitynpaa@lassila-tikanoja.fi

 

Serveco tarjoaa asiakkailleen monipuolisia siivous- ja toimitilapalveluja. Erityispalveluina tuotamme elintarvikehygieniapalveluja elintarviketeollisuudelle sekä päivittäishuoltopalveluja liikennöintiyrityksille.

Serveco Oy on vuonna 2007 perustettu kiinteistö- ja toimitilapalveluja yrityksille ja julkishallinnolle tuottava yritys, joka lupaa asiakkaalleen 100 % toimitusvarmuuden ja tyytyväisimmän henkilöstön. Servecon tavoitteena on olla alansa halutuin yhteistyökumppani ja työnantaja.

 • Mitäpä jos perustaisimme oman yrityksen?

  Nämä sanat lausutaan kahden elintarvikehygienia-alan ammattilaisen välisessä lounaskeskustelussa. Yrityksen perustajilla on halu tehdä asioita eri tavalla kuin muut.

 • Yritys perustetaan

  Työt ison kansainvälisen yrityksen leivissä saavat jäädä. Asiakkaita ei ole, mutta usko osaamiseen on vahva.

 • Lausutaan jäähyväiset työnantajalle

  Lausutaan jäähyväiset työnantajalle, jonka palveluksessa tuoreet yrittäjät ovat olleet yhteensä 19 vuotta työnjohto-, suunnittelu- ja yksikön johtotehtävissä. Työkokemusta on kerääntynyt kattavasti, mutta ideoita ja intoa on vielä enemmän. Työsarkaan on kuulunut mm. uuden palveluyksikön kehittäminen sen perustamisesta lähtien. Yksikkö on saanut arvioinneissa erityishuomioita monista erinomaisista toimintatavoistaan.

 • Elintarvikeala

  Yrityksen toimintaa ohjaa heti alkutaipaleelta lähtien elintarvikealan systemaattiset toimitustavat ja 100 % toimitusvarmuus. Joka päivä pitää onnistua – olipa kyseessä sitten elintarviketeollisuuden kohde tai asiakkaan toimistotilat.

 • Työnhallinta tehostuu

  Serveco Oy aloittaa käyttämään tarjoamiensa palveluiden ja liikkuvan henkilöstönsä hallinnassa reaaliaikaista, RFID-etätunnistusteknologiaan perustuvaa työnhallintajärjestelmää. RFID (Radio Frequency Identification) -järjestelmä muodostuu työntekijä- ja työkohdekohtaisista tunnisteista ja langattomista päätelaitteista sekä www-selaimen kautta käytettävästä seuranta- ja raportointijärjestelmästä. Teknologian hyödyntäminen luo tehokkuutta, tarkentaa työn seurantaa ja vapauttaa työnjohdon resursseja asiakassuhteiden hoitamiseen, henkilöstön johtamiseen sekä toiminnan kehittämiseen.

 • Serveco Oy esitellään MTV3:n Päivän työ! -ohjelmassa

  Serveco Oy esitellään MTV3:n Päivän työ! -ohjelmassa ja saa tunnustusta henkilöstöpolitiikastaan. Yritys on kahden toimintavuotensa aikana saavuttanut kestävän aseman markkinoilla ja kasvanut merkittäväksi kiinteistöpalvelujen tuottajaksi Pirkanmaalla. Sitoutuu palkkaamaan tulevana vuonna vähintään kolme uutta työntekijää.

 • Lisää tekijöitä

  Yritykseen palkataan 13 henkilöä lisää.

 • Serveco jatkaa kasvuaan

  Serveco Oy työllistää yli 80 ammattilaista ja toiminta on käynnistetty myös Turussa ja Hämeenlinnassa.