Työpaikat

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on Servecon vahvuus ja voimavara. Arvostamme työntekijöissämme paitsi osaamista, myös yritteliäisyyttä ja vastuunottokykyä. Meille on tärkeää, että työntekijämme tuntevat olevansa alansa arvostettuja ammattilaisia.

Jotta työhön sopeutuminen olisi mahdollisimman mutkatonta, jokainen Servecon työntekijä saa työsuhteen alussa perehdytyksen mm. työsuhdeasioihin ja työsuojeluun. Uusi työntekijä saa myös kattavan työnopastuksen, jotta työssä menestymiseen tarvittavat tiedot ja taidot ovat heti alusta saakka hallinnassa.

Serveco on monipuolinen työnantaja, joka tarjoaa osa-aikaisia tai kokopäiväisiä, erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä. Meillä olet yhdessä sitoutuneiden ja ammattitaitoisten työkavereiden kanssa osa kiinteistöpalvelualan arvostetuinta joukkoa, joka omilla näytöillään voi luoda itselleen kehittymismahdollisuudet useisiin eri tehtäviin.

Meille töihin?

Toimintamme jatkaa kasvuaan voimakkaasti, joten uusia työntekijöitä tarvitaan jatkuvasti. Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä meille avoin työhakemus.

Annettuja henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti koko rekrytointiprosessin ajan. Hakijoiden tiedot tallennetaan työnhakijarekisteriimme ja niitä säilytetään kuusi kuukautta. Työnhakijarekisterimme tiedot perustuvat työnhakijan antamiin tietoihin sekä haastattelijan merkintöihin. Näet rekisteriselosteen tästä.

Täytä hakemus