Elintarvikehygienia

Serveco Elintarvikehygienia on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen, -linjastojen ja -laitteiden vaativiin puhdistustehtäviin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. 

Turvallista hygienian hallintaa

Tuotantohygienian hallinta on tärkeä osa elintarvikelaitoksen omavalvontaa ja tuoteturvallisuutta. Korkea tuotantohygienia takaa tuotteille parhaan mahdollisen säilyvyyden ja pidemmän myyntiajan. Tuotantohygienian hallinta eri ympäristöissä on myös Servecon vahvinta erityisosaamisaluetta. Paras osaaminen ja pitkä kokemus eri kokoisten elintarviketeollisuuden yritysten tuotantohygienian hallinnasta takaa asiakkaillemme turvallisen ja varman palveluratkaisun.

Toimitamme tällä hetkellä palveluja

  • liha- ja valmisruokateollisuudelle
  • kalateollisuudelle
  • leipomo- ja myllyteollisuudelle
  • maidonjalostusteollisuudelle

Palvelut suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhteistyössä. Suunnittelu aloitetaan kartoituskäynnillä, jonka jälkeen tehdään tarvittava määrä lisäkartoituskäyntejä perusteellisen palveluehdotuksen ja asiakkaan tarpeiden mukaisen tarjouksen laatimiseksi.

Elintarviketeollisuuden palvelut muodostuvat yleensä seuraavista tehtävistä:

  • tuotantotilojen ja -laitteiden puhtaanapito
  • tuotannon oheistilojen puhtaanapito
  • koneellisten pesuprosessien hoitaminen (laatikkopesula, allaspesula, CIP)
  • mikrobiologiset erityistilanteet
  • mikrobiologinen laadunvalvonta
  • ympäristöpalvelut
  • hankintapalvelut

Tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö »

Tule meille töihin

Katso avoimet työpaikat »

Ota yhteyttä

Tarkemmat yhteystiedot »

Palvelun tuottamisessa ja kehittämisessä Servecolle on tärkeää:

  • henkilöstön koulutus ja kehittäminen
  • palvelun toimintavarmuus ja tasalaatuisuus
  • avoin ja aktiivinen yhteistyö asiakkaan ja yhteistyökumppaneiden kanssa
  • lakien, määräysten ja asiakkaan tarpeiden mukainen dokumentointi
  • ympäristön huomiointi
  • aktiivinen kehitystyö