Serveco Elintarvikehygienia on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen, -linjastojen ja -laitteiden vaativiin puhdistustehtäviin sekä tuotantohygienian ylläpitoon.
Tuotantohygienian hallinta on tärkeä osa elintarvikelaitoksen omavalvontaa ja tuoteturvallisuutta. Korkea tuotantohygienia takaa tuotteille parhaan mahdollisen säilyvyyden ja pidemmän myyntiajan. Tuotantohygienian hallinta eri ympäristöissä on myös Servecon vahvinta erityisosaamisaluetta. Paras osaaminen ja pitkä kokemus eri kokoisten elintarviketeollisuuden yritysten tuotantohygienian hallinnasta takaa asiakkaillemme turvallisen ja varman palveluratkaisun.
Toimitamme tällä hetkellä palveluja
Palvelut suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhteistyössä. Suunnittelu aloitetaan kartoituskäynnillä, jonka jälkeen tehdään tarvittava määrä lisäkartoituskäyntejä perusteellisen palveluehdotuksen ja asiakkaan tarpeiden mukaisen tarjouksen laatimiseksi.